Loman jälkeinen ihana arki -treeniä pukkaa

Kesäloma on nyt ohi ja arki alkoi. Ja voi kuinka ihanaa on aloittaa taas treenaaminen ja säännöllinen syöminen. Kaipasin omaa sänkyä ja vaatekaappia aivan hullun lailla, kun tuli kuitenkin kesän aikana vietettyä matkalaukkuelämää yhteensä kuusi viikkoa.

Neljä viikkoa kului Suomessa ja parisen viikkoa olimme Havaijilla perheen kanssa. Ja olihan se kyllä ihan mieletön reissu. Kävimme kahdella saarella, Kauailla ja Big Islandilla. Kauailla parasta oli monimuotoinen luonto, mielettömät hiekkarannat, Napali Coast ja Waimea Canyon. 





















Big Islandilla pääsimme kokemaan savuttavan ja aktiivisen tulivuoren, lukuisat vesiputoukset ja vapaana uivat delfiinit. Parasta oli snorklaus villien delfiinien kanssa ehdottomasti. Tällaista ei ole minulle aikaisemmin tapahtunut vaikka paljon olen ollut laitesukeltamassa ja venereissuilla. 




































Molemmissa paikoissa huolehdimme aktiivisena urheilijaperheenä siitä, että pääsimme aamulenkeille säännöllisesti sekä kuntosalille kaiken muun aktiviteetin lisäksi. Asuimme kahden makuuhuoneen huoneistoissa, joissa oli täysi keittiövarustus. Myös smoothiet hoituivat molemmissa majoituspaikoissa. Itselleni on tärkeää, että lomalla voi tarvittaessa myös pitää kunnosta huolta, vaikka se ei tietenkään ole pääasia. 

























Nyt on sitten vuorossa selkeät tavoitteet ja ravintosuunnitelma itse kullekin seuraavien kuukausien varalle. Onhan se totta, että ilman selkeää tavoitetta ei kai pääse koskaan perille? Olen kyllä sitä mieltä, että välillä on hyvä olla kunnianhimoisia tavoitteita, mutta toisinaan tavoite voi olla hieman hillitympi. Tällä hetkellä tuntuu, että aika paljon "kiivettävää" on edessä, mutta juuri siksi on hyvä olla välitavoitteita ja palkintoja matkan varrella.





































Itselläni toimii hyvin selkeät treenikaudet ja olen huomannut, että niin myös monella muulla. Kesällä oli palauttava jakso, jonka jälkeen on hyvä aloittaa peruskuntokausi. Sen jälkeen tulee voima/nopeuskausi. Tällä kertaa aloitan jääkiekon hieman varovaisemmin kuin viimeksi, koska koko kroppa meni aivan jumiin kun yhdistin lihaskuntotreenin jääkiekkoon. Nyt kuvioissa on mukana myös säännölliset venytykset ja hieronnat. Kerron vähän lisää kausista ja ruokavalioista seuraavassa postauksessa, joten käy kurkkaamassa myöhemmin jos aihe kiinnostaa. 

On se vaan niin hienoa, että on lomia välissä niin jaksaa taas arkista puurtamista. Kun on välillä poissa niin näkee lähelle ja ymmärtää kuinka hyvin asiat taas ovat. Ihana kamala arki, tervetuloa takaisin!

Tsemppiä syksyyn!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Millainen oli vuosi 2018?

Aina, kun vuosi vaihtuu, tulee katsottua menneeseen vuoteen. Mitä tapahtui? Missä olin ja mitä sain aikaiseksi? En asettanut suuria tavoitte...